Radionica povrat Čovjeka

Datum
04/02/2023

Vrijeme
09:15 - 18:30


 

Radionica povrat Čovjeka 4.

Nakon odrađene prvih nekoliko radionica, pokazalo se kvalitetni napredak u životu polaznika koji se dešava u kontinuitetu, pa je i interes za novi ciklus radionica prisutan.

Radionica se održava u dvorani Pinija hotela Eden u Rovinju, 4.2.2023. od 9,30 – 18,30 sati

Drago mi je da si tu, i drago mi je da ćemo biti u uvećanom broju te postići viši nivo energija i spoznaja, te samim time i dobiti uvjete za kvalitetniji život. Jer znanja, a pogotovo i energetska stanja, koja se dožive na radionice, jednostavno kroz životne situacije rastu i osnažuju.

Osnovni podaci o radionici, za dobivanje novih energetska stanja, te na povećanju senzibilnosti tijela i uvećanom toku  osobne energije kroz tijelo:

 

Cilj radionice: povrat energije čovjeka, koji je prošao kroz plandemijski ciklus, u stanje koje odgovara uvjetima da nastavi sa življenjem usklađenim sa osobnim duhovnim i materijalnim stanjem u životu. Da bi čovjek prepoznao svoje trenutno osobno energetsko stanje, potrebna mu je „usporedba” sa kvalitetom energije koju će imati u ostvarenju u narednom periodu života.

Stoga su na ovoj radionici predviđene tri grupne meditacije, kroz koje se namjerava polaznike „osvijestiti” ili čak i inicirati u osnovne za život potrebne energije, koje omogućavaju rad i razvoj čovjeka na prepoznavanju ispravnih tokova energija.

Predviđeno je da se na prvoj meditaciji smanji utjecaj ili eliminiraju utjecaji okoline ili ranijih loših odluka koje su ostale na području srca. Meditacija (br.1.) – Kristovo iscjeljenje muka i patnji.

Druga po redu meditacija, predviđa aktiviranje srčanog dijela tijela čovjeka na prepoznavanje ispravnog zaključivanja. Kao i korisnost upotrebu slobodnog izbora u životnim situacijama. Meditacija (br.2.) – Kristova Uskrsna energija.

Treća meditacija je predviđena za usklađivanje tijela sa Božanskom energijom Istine i Ljubavi. Koja nam stvara uvjete da se poistovjetimo sa pojmovima i situacijama koji su na Nebesima i uskladimo sa pojmovima koji su na zemlji.

Napominjemo da su sve meditacije specifične i da predstavljaju rezultat zadnjih istraživanja osnivača Da-MIR metode i tima suradnika.

Tako da, mogli bi reći da je ovo jedan od prvih javnih održavanja ovakvih meditativnih stanja.

Uz navedene meditacije polaznicima je osigurana i grupa Dr. E.M. koji će u terminu nakon meditacija, biti na raspolaganju za izvođenje tehnike 4.E.M. Koja je apsolutna nova tehnika, tek utjelovljena, sa kojom se smanjuju ili čak eliminiraju raniji utjecaji u ili na život čovjeka. Tehnikom 4.E.M. se pročišćuje fizičko tijelo od utjecaja na nivou energija, psihe, duha, navika i ostalih prepreka koje mogu biti prisutne tokom našeg života.

Za radionicu je osiguran: prostor, izlaganje, meditacije, tehnika 4.E.M. te tehnika čišćenja energetskih tijela i čakri.

Osiguran je topli napitak dobrodošlice (kava) i kolač, te grickalice, voda, i ručak (fingerfood).

Potrebno je: da polaznik po svom odabiru donese papuče, eventualno pokrivač (ako želi pratiti radionicu u drugom položaju a ne u stolici).

Napomena: konzumacija u objektu izvan prostora održavanja radionice nije uključena u troškove (cijenu) ove radionice.

Naknada za prisustvovanjem na radionici:  300,oo € na dan održavanja radionice

+za uplate zaprimljene do 31.1.2023 do 13,oo odobrava se popust od 55% te iznos naknade je  140,oo

+za polaznike koji su već prisustvovali radionici Povrat čovjeku odobrava se dopunski popust te naknada iznosi 120,oo € (za uplate zaprimljene do 31.1.2023)

Uplate izvršiti: na račun Obrt Da-MIR, Rovinj , v. Rossetto 2 oib 78326433196, rčn u Zagrebačkoj banci IBAN : HR2223600001102409242. sa naznakom – naknada za radionicu 4.2.2023.

Potvrde o uplati dostaviti na mail: damir.metoda@gmail.com

Za dopunske info kontakt putem:

mail: damir.metoda@gmail.com 

ili mob: 0915336819 Damir

ili 098638232 Ines

Drago mi je da si tu !