Radionica povrat Čovjeka – u 7. mjesecu Rovinj

Datum
16/07/2022

Vrijeme
09:00 - 18:30

Lokacija
Hotel Eden


Radionica povrat Čovjeka 2.

Nakon odrađene prve radionice, pokazao se interes za novi ciklus.

Stoga se definirao novi termin radionice 16.7. koji će biti nadopunjeno prvo izdanje sa novim aktualnim  znanjima koji će se prenijeti na sudionice radionice.

Radionica se održava u hotelu Eden u Rovinju.

Drago mi je da si tu, i drago mi je da ćemo biti u uvećanom broju te postići viši nivo energija i spoznaja te samim time i dobiti uvjete za kvalitetniji život. Jer znanja, a pogotovo energetska stanja koja se dožive na radionice, jednostavno kroz životne situacije rastu i jačaju.

Osnovni podaci o radionici ,uz koje će se odraditi i nova energetska stanja na povećanju senzibilnosti tijela i uvećanom toku  osobne energije kroz tijelo:

 

Cilj radionice: povrat energije čovjeka, koji je prošao kroz plandemijski ciklus, u stanje koje odgovara da, nastavi sa življenjem usklađenim sa osobnim duhovnim i materijalnim razvojem u životu. Da bi čovjek i prepoznao svoje osobno stanje potrebna mu je „usporedba” sa kvalitetom energije kroz koju će se i ostvariti u životu.

Stoga su na ovoj radionici predviđene tri grupne meditacije kroz koje se namjerava polaznike „osvijestiti” ili čak i inicirati u osnovne energije koje omogućavaju rad i razvoj čovjeka na prepoznavanju ispravnih tokova energija.

Predviđeno je da se na prvoj meditaciji smanje ili eliminiraju utjecaji okoline ili ranijih loših odluka koje su ostale na srcu. Meditacija – Kristovo iscjeljenje muka i patnji.

Druga meditacija predviđa aktiviranje srčanog dijela tijela čovjeka na prepoznavanje ispravnog zaključivanja. Kao i kontroliranu upotrebu slobodnog izbora. Meditacija pod nazivom – Kristova Uskrsna energija.

Treća meditacija je predviđena za usklađivanje tijela sa Božanskom energijom istine i ljubavi. Koja nam stvara uvjete da se poistovjetimo sa pojmovima i situacijama koji su na Nebu i uskladimo sa pojmovima koji su na zemlji.

Napominjemo da su sve meditacije specifične i da predstavljaju rezultat zadnjih istraživanja osnivača Da-MIR metode i njegova tima.

Tako da, mogli bi reći da je ovo jedan od prvih javnih održavanja ovakvih meditativnih stanja.

Uz navedene meditacije polaznicima je osigurana i grupa Dr. E.M. koji će u pauzama meditacija biti na raspolaganju za izvođenje tehnike 4.E.M. koja je apsolutna nova tehnika tek utjelovljena, sa kojom se smanjuju ili čak eliminiraju raniji utjecaji u ili na život čovjeka. Tehnikom 4.E.M. se pročišćuje fizičko tijelo od utjecaja na nivou energija, psihe, duha, navika i ostalih prepreka koje mogu biti prisutne tokom našeg života.

Za radionicu je osiguran: prostor, izlaganje, meditacije, tehnika 4.E.M. te tehnika čišćenja energetskih tijela i čakri.

Osiguran je topli napitak dobrodošlice (kava) i kolač, te grickalice, voda, i ručak (fingerfood).

Potrebno je: da polaznik po svom odabiru donese papuče, eventualno pokrivač (ako želi pratiti radionicu u drugom položaju a ne u stolici).

Napomena: konzumacija u objektu izvan prostora održavanja radionice nije u sklopu troškova ove radionice.

Naknada za prisustvovanjem na radionici:  900,oo kn

+za uplate zaprimljene do 11.7.2022 do 24,oo iznos naknade je  750,oo kn

+za polaznike koji su prisustvovali radionici 14.5.2022 naknada iznosi 500,oo kn (za uplate zaprimljene do 11.7.2022)

Uplate izvršiti: na račun Obrt Da-MIR, Rovinj , v. Rossetto 2 oib 78326433196, rčn u Zagrebačkoj banci IBAN : HR2223600001102409242. sa naznakom – naknada za 16.7.2022

Potvrde o uplati dostaviti na mail: damir.metoda@gmail.com

Za dopunske info kontakt putem:

mail: damir.metoda@gmail.com 

ili mob: 0915336819 Damir

ili 098638232 Ines

Drago mi je da si tu !