Seminar 1 po Da-MIR metodi

Datum
22/02/2020

Vrijeme
09:00 - 18:30

Lokacija
Centarlife Fit


Seminar 1 po Da-MIR metodi !

Drago mi je da si tu !

 Seminar 1 za aktiviranje samo iscjeljenja po Da-MIR metodi

Započinjemo s proljetnim ciklusom seminara za aktiviranje samo iscjeljivanje po Da-MIR metodi. Na seminarima se prenose znanja, vještine, meditacije i tehnike koje služe za održavanje svog osobnog zdravlja. I to tretiranjem svog eteričnog tijela. Stoga su ovi seminari izuzetno prikladni za primjenu kod osoba koje podržavaju proces samo iscjeljivanja.

Cilj seminara, je da svaka osoba ima znanja i sposobnosti za održavanje svog stanja duha i fizičkog tijela. Uz ispravno psihološko i emotivno stanje. Po završetku seminara (1; 2; i 3) polaznici su osposobljeni da iscjeljuju osobno stanje i situacije kod sebe i u svojoj obitelji.

Specifičnost ovih seminara su vođene meditacije, u kojima se aktivira (inicira) senzibilnost tijela i energetska protočnost u fizičkom i energetskim tijelima polaznika. Ujedno se kao efekt istoga, podiže nivo svijesti. Kao i senzibilnost na duhovne promjene i uvide.
Tako da polaznik po završetku ovog tromjesečne edukacije ima bolju percepciju energetskog toka i kod sebe i kod drugih osoba.
Seminari su prikladni i za osobe koje planiraju svoju poduzetničku ili obrtničku djelatnost. Povećani tokovi energije u tijelu omogućuje i bolji tok energije u svojim poslovnim aktivnostima.

Seminari su jednodnevni, održavaju se subotom.

Ukupno ima tri seminara. Uvjet za naredne seminare je završetak prethodnog.
Pristup seminarima je slobodan za sve osobe. S istima se dogovara osobni razgovor prije početka seminara.

Seminari se odvijaju u kvalitetnom prostoru za edukacije. Za polaznike je osiguran radni materijal, oprema potrebna za izvođenje, osvježavajući i topli napici, voće, grickalice te ručak u restoranu objekta gdje se izvodi seminar (ili u osiguranom restoranu).

Organizacija seminara: Tamara i tim Akademije Zdravlja po Da-MIR metodi
Seminar vodi: Damir Šturman mag. ed. Dr. E.M.

Cijena seminara:  12o,oo€/danu

Popust za uplate do 15.2.2020 cijena iznosi 300,oo€ za sva tri seminara.

Prijave i uplate do 15.2.2020. (po cijeni s popustom) ili na sam dan početka svakog seminara, redovna cijena.

Prijave : u Centar Life Fit , centarlifefit@gmail.com ili putem sms poruke na 069/752525 , Tamara

Ili na damir.metoda@gmail.com ; viber +385915336819 Damir

Dobro došli!