Seminar br 1 za aktiviranje samoiscjeljenja po Da-MIR metodi

Datum
05/10/2019

Vrijeme
09:15 - 18:30

Lokacija
Hotel Eden


Seminar br 1 za aktiviranje samoiscjeljenja po Da-MIR metodi

Započinjemo s jesenjskim ciklusom edukativnih seminara za samoiscjeljivanje po Da-MIR metodi. Na seminarima se prenose znanja, vještine i tehnike koje služe za održavanje svog osobnog zdravlja. I to tretiranjem svog eteričnog tijela. Stoga su ovi seminari izuzetno prikladni za primjenu kod osoba koje podržavaju proces samoiscjeljivanja. Cilj je da svaka osoba ima znanja i sposobnosti za održavanje svog stanja duha i tijela te čistog psihološkog i emotivnog stanje. Po završetku seminara (1; 2; i 3) polaznici su osposobljeni da iscjeljuju situacije kod sebe i u svojoj obitelji.

Specifičnost ovih seminara su meditacije u kojima se aktivira (inicira) senzibilnost tijela i energetska protočnost u tijelu polaznika. Ujedno se i za efekt istoga podiže nivo svijesti pa i senzibilnost na duhovne promjene i uvide.
Tako da polaznik po završetku ovog tromjesečne edukacije ima bolju percepciju energetskog toka i kod sebe i kod drugih osoba.
Seminari su prikladni i za osobe koje planiraju svoju poduzetničku ili obrtničku djelatnost. Osiguranim tokom energije kod sebe, osigurava i tok energije u svojim poslovnim aktivnostima.

Seminari se održavaju jednu subotu mjesečno. Ukupno ima tri seminara. Potrebno je odraditi redom svaki seminar.
Pristup seminarima je slobodan za sve osobe. S istima se dogovara osobni razgovor prije početka seminara, radi utvrđivanja njegovog osobnog stanja i usklade posebnih zahtjeva i programa koji se provodi u edukaciji.

Seminari se odvijaju u prostoru za edukaciju. Za polaznike je osiguran radni materijal, oprema potrebna za izvođenje, osvježavajući i topli napici, voće, grickalice te ručak u restoranu objekta gdje se izvodi seminar.

Organizacija seminara: tim Akademije Zdravlja po Da-MIR metodi- Damir, suradnici i energoterapeuti-iscjelitelji
Seminar vodi: Damir Šturman mag. ed. Dr. E.M.

Cijena seminara:  900,oo kn po danu. (Za uplate do 10.9.2019 cijena iznosi 2.100,oo za sva tri seminara)

NAPOMENA .: ROK CIJENE SA POPUSTOM SE PRODUŽUJE DO 15.9.2019 -zbog promjene termina prvog seminara!

 

Prijave do 20.9.2019 na mail damir.metoda@gmail.com ili mob 0915336819

Dobrodošli!
Drago mi je da si tu!