Prvi iscjeljitelji po Da-MIR

U subotu 16.4.2016 podijeljene su diplome prvim kvalificiranim iscjeljiteljima po Da-MIR metodi. Nakon dvogodišnje edukacije i višegodišnjeg iskustva u meditiranju održan je susret sa polaganjem ispita na praktičnoj razini. Polaznici su uspješno rješavali životne situacije pojedinaca i iscjeljivali ih. Time su osim svog teoretskog znanja pokazali da i u praktičnom dijelu imaju kvalitetna rješenja. Iscjeljitelji su dobri dijagnostičari stanja fizičkog tijela, mogu utvrditi uzrok nastanka bolova te iscjeliti bol i situaciju u kojoj su nastali, privremeno ili trajno, ovisno o vremenu kada je nastao poremečaj. Cijeli organizam, energetska tijela i stanje (situacije) osobe mogu dovesti u stanje sklada i Mira.

Ovime iskreno ČESTITAM svim polaznicima na osobnom uspjehu.

Također izražavam ZAHVALNOST njihovim obiteljima i suradnicima koji su im bili podrška i praktična pripomoć u uvježbavanju tehnika i vještina koji su potrebni da bi se moglo svaladati ukupno teoretsko i praktično znanje Da-MIR metode.

U pripremi smo susreta sa svima koji su zainteresirani za isprobaju funkcionalnost Da.MIR metode sa novim iscjeljiteljima. Susreti će biti organizirani u Rovinju, Puli, Labinu, Pazinu, Poreču i Buzetu.

Svi ste dobrodošli.

O terminima i lokacijama biti ćete obaviještni putem ovih stranica Akakdemije Zdravlja ili putem managera Akademije u Vašem gradu.

Damir Šturman, mag.educ

Dr. E.M.

Odgovori