PUTOVANJE NA BOSANSKE PIRAMIDE 19/20. 9. 2020.

Datum
17/09/2020 - 20/09/2020

Vrijeme
22:00 - 20:30


PUTOVANJE NA BOSANSKE PIRAMIDE 19/20. 9. 2020.

 

Termin: 17/18/19/20.9.2020

Plan puta: 17.9. u 22,oo polazak iz Pazina (a oko 01,oo iz Zagreba ispred zgrade INE)

18.9.2020. jutarnji sati – obilazak tunela Ravne 2 sa meditacijama prema osobnim potrebama

-popodnevni sati boravak u najljepšem parku Europe, te zajednička meditacija za prosperitet grupe i društva

19.9.2020. – posjeta piramidi mjeseca u jutro. Popodnevni individualni rad u parku Ravne.

20.9.202 – posjeta kuglama u Zavidovićima i povrat (oko 20,oo navečer)

Cilj putovanja: obnova ili regeneracija fizičkog tijela.

Napomena 1.: u suvremenom svijetu postojao je pojam „stres“. No, sa pojavom projekta Covid naše tijelo je doživjelo popriličnu promjenu vanjskim utjecajem. Kada se uzme u obzir da se i situacija sa zemaljskom kuglom mijenja, onda je nužna potreba da se usuglasi naše fizičko tijelo sa Zemljom i novim okolnostima u kojima realno živimo. Naše tijelo, općenito, ali posebno naše stanice tijela, trebaju ući u novu frekvenciju koja sada djeluje. Kako bi se osigurao psihološki, energetski, emocionalno i duhovni rast svake osobe. I to je osnova kojom ćemo se baviti na ovom putovanju. Putovanje je osobito pogodno za osobe koje imaju neke višegodišnje tegobe u tijelu (bolove, nesklade, nesigurnost, itd) te osobe koje imaju namjeru pratiti razvoj energije Zemlje u narednom periodu.

Posebno napominjem da je ovo prvi put da Akademija Zdravlja organizira i provodi posjetu piramidi Mjeseca koja je još neotkrivena, ali daje izuzetna poboljšanja na ljudski organizam. Ili na ono što zovemo „kronične bolesti“. Jer, ako nam fizičko tijelo nije u ispravnoj funkcionalnosti, onda ni ostale kvalitete čovjeka se ne mogu razvijati u skladu sa sposobnostima sa kojima je čovjek rođen. Stoga, ukoliko još niste bili na putu koji organizira Akademija Zdravlja, a imate namjere biti dobro, ovo Vam je jedinstvena prilika.

Cijena putovanja: ovisi o broju osoba i kreće se

*1.150,oo kn -za 25 do 29 osoba

*1.000,oo kn – za  30 do 38 osoba

*900,oo kn – za 39 i više osoba (Napomena 2.: konačnu cijenu utvrđujemo nakon ukrcaja suradnika u Zgb)

Valuta: kn i/ ili €

U cijenu UKLJUČENO: prijevoz Pazin Visoko i povrat. Spavanje u dvokrevetnim (većinom) i trokrevetnim sobama. Po potrebi i jednokrevetnim. Smještaj je u dva objekta. Te doručak i večera u restoranu motela. Hrana je domaća bosanska, a meni dogovaramo, no uglavnom je mesni meni.

A pošto je dio suradnika vegetarijanske prehrane biti će omogućen i takav meni. Svi ostali troškovi (ulaznice, knjige, i troškovi pića na putu ili na piramidama NISU uključeni u navedenu cijenu).

Ostale dogovore vršimo tokom putovanja. Uz napomenu da se u autobusu daju informacije o piramidama, boravku i ostalo što je potrebno. Te odrađuje prva meditacija. Za tunele Ravne 2 biti će osiguran službeni vodič (10€). Za meditacije u tunelu (ulaz 5€) biti će osigurani suradnici iz tima Akademije Zdravlja koji dovoljno dobro poznaju tunele i pozicije za meditiranje. Te mogu odabrati lokacije za svakog ponaosob iz naše grupe, osnovom potreba koje ima isti za riješiti.  Meditacija i boravak u parku Ravne se NE naplaćuju.

Kontakt: održavajte kontakt sa osobom kojoj ste se prijavili. A za ostale prijave koristite mail : damir.metoda@gmail.com ili mob 0915336819 (viber, mesenger)

Napomena 3.: do dana 9.9.2020 preliminarno prijavljeno 28 osoba.

Voditelj putovanja, meditacija: Damir Šturman, Mag.Edu.; Dr. Energetske medicine

Drago mi je da si tu !