Energija silazi na Zemlju

Čovjek je, kao i svako biće na Zemlji, dio prirode. Naše tijelo velikim dijelom čini voda te na nas uvelike utječu promjene kao što su mjesečeve mijene i konstelacije zviježđa. Iako smo mnogo toga stvorili, kad je u pitanju snaga prirode i tajnovitost života u Svemiru, još uvijek se osjećamo itekako ”malenima” . Svjedoci smo, još od davnina, raznih posjeta drugih inteligentnih vrsta, pada krhotina meteorita te raznih promjena energija koje itekako utječu na nas,a često ih je teško ili nemoguće objasniti te se tada toga plašimo. Kao vrsta smo zapravo jako kratko prisutni na našoj planeti te imamo još mnogo toga učiti kao dio velikog kruga života, ne samo na Zemlji već i u beskonačnom Svemiru.

 

Nastojanja čovjeka da pokuša živjeti sa prirodom umjesto protiv nje, da ju prestane nemilosrdno iskorištavati i uništavati, najvažniji je i ključan dio opstanka naše vrste. No, često nam je materijalno i financijsko važnije od zdravlja, sreće i ljubavi, te ne shvaćamo da što manje imamo to ćemo sretniji biti i da sve što nam treba priroda nam može pružiti. Nažalost, tijekom godina uvelike smo oštetili ozonski omotač te se sada susrećemo sa oboljenjima kože uzrokovanim Sunčevim zračenjem koje nam daje život i bez kojeg ne bi mogli preživjeti. Sunce je i dalje veoma bitan dio našega zdravlja te njegove blagotovrne zrake trebamo upijati jer nas liječe i štite, no zbog našeg štetnog djelovanja na okoliš sada moramo puno više paziti kada ćemo mu se izlagati te koristimo zaštitne kreme koje imaju jako puno štetnih i kancerogenih spojeva od kojih koža ne diše te trujemo organizam.

Ono što nam je priroda dala u svojem najčišćem i savršenom obliku, ljudskim djelovanjem činimo štetnim, ne shvaćajući da takvim načinom ne možemo preživjeti već se samo uništiti.

Čovjek je biće koje voli prkositi svemu,pa i sebi samome. Skloni smo kritizirati druge bez da prvo pogledamo sebe. Želimo tako prkositi i prirodi pa gradimo brane,obuzdavamo njezinu snagu i mijenjamo njezine putanje, svladavamo umijeće letenja kao i boravka pod vodom…u svakom slučaju smo čudesna vrsta koja je jednako sposobna uništavati kao i činiti predivne stvari.

 

U duhu prethodno spomenutog želim vam reći da vjerujem, na temelju mojih skromnih sposobnosti vidovnjaštva,  da današnji datum obilježava spuštanje velike količine Energije na Zemlju. Te se energije ne trebamo plašiti niti u nju sumnjati jer to je energija koja će nam donijeti promjene te nas očistiti, tj. barem pročistiti.

Energetski tok koji očekujem donijeti će malo pravednosti u naš život. Samim time moći ćemo biti pravedniji prema sebi i prema drugima. Nekima od nas poboljšati će se zdravstveno stanje. Tu energiju nećemo moći zaustaviti te ćemo svi na nju reagirati spontano i ljudski. Bolje će ju primiti ljudi koji su otvoreniji i povezaniji s prirodom.

Želim Vas podsjetiti da se dio takve energije već spustio na Zemlju 15.1.2013 godine. Tada se osjetio poprilično jako kod ljudi. Barem kod onih koji su me kontaktirali i tada bili  zbunjeni. Upravo ta zbunjenost nam daje  mogućnost da se razvijemo, da krenemo naprijed sa novim saznanjima, sa novim mogućnostima. Smatram da nešto što niste mogli odraditi do sada da će biti moguće iza navedenog datuma.

Ono što me čini zadovoljnim sa promjenama koje su nastupile je to da su nastupile mirno te su prošle kraj nas gotovo neprimjetno.

Procjenjujem da je nastavak isto takav. Današnje spuštanje energije biti će puno jače i djelotvornija od siječanjskih energija.

Ukoliko nam i dalje bude donosila mir i sklad, mogli bi reći da je dobrodošla energija.

Nekoliko prijatelja astrologa mi je pripomenulo da su i konstalacije zvijezda u tom datumu ugodno postavljene. No, kako se ne bavim astrologijom ostaje mi da očekujemo ugodan pad energije za rast svake osobe na jednom ugodno i mirnom životnom putu.U svakom slučaju, moči ćemo na miru i u dobrom raspoloženju analizirati efekte djelovanja energija na ponašanje i djelovanje osoba.

Vjerojatno je moguće samo jedno: da imamo dovoljno vode u tijelu kako bi se promjene dogodile skladno.Uz redovitu obnovu kisika u tijelu promjene bi trebale dati ugodan život.

Svako dobro!

Odgovori