Promocija u Akademiji Zdravlja

Događaj u Akademiji Zdravlja dana 16.6.2018 u hotelu Eden u Rovinju, jedan je od važnijih događaja u razvoju Da-MIR metode. Naime, taj dan je obilježila promocija novih 10 samostalnih iscjelitelja-energoterapeuta. Razloga za definiranje ovog događaja, kao posebnog, u razvoju Akademije Zdravlja i Da-MIR metode je više.

Promocijom 10 osoba koje su u zadnjih 5 godina realno svaki mjesec usavršavale svoje sposobnosti. Svoje tijelo, i to, energetski u duhu i fizičkom tijelu. Te u ukupnosti svog života i odnosa prema životu. Posebno su odradili svoje usavršavanje u odnosu na okolinu i osobe koje su bliže a i malo dalje od njihovog svakodnevnog života.

Također je posebno naglasiti i (i podvući) da su samostalni iscjelitelji-energoterapeuti svi – žene. Kao i (gotovo) uvijek u povijesti, upravo su žene bile te koje su prepoznale dobro i nit koja vuče u svjetlost. Žene koje su osnova društva, u kojem mogu definirati, kako razvijati društvo a da budu svi zadovoljni. Upravo one odražavaju brak. Ostajući u braku ili jednostavno prve skupe hrabrosti prekinuti nešto što nije zadovoljavajuće. Upravo su žene te koje definiraju što je dobro u manjoj zajednici, a da ta zajednica ide u kvalitetan napredak. No, žene su i te koje znaju drugima ponuditi dobro kroz društvo, hranu, zagrljaj, ugodan dom i ispunjenost srce radostima. Upravo su takve osobe, osobe takvih karakteristike, upustile se u avanturu (psihološki gledano) istražujući kako da doprinose miru i stabilnosti u životu.

Period usavršavanja od 5 godina izgleda dug. Možda nekima izgleda dug i naporan. No, to jest i minimum da se svijet od (krive) edukacije, tradicije i društvenog odnosa korigira i dovede i stanje mira i sklada. To je period kada trebate osvijestiti svoj odnosa prema svemu ali najviše prema samome sebi. To je period kada se osvijesti da je ponuđena patnja, ustvari ovisnost od prilagođavanja negativnim konotacijama u životu. Kada se patnja pretvara u trpljenje. I veliko nezadovoljstvo. A kao glavni rezultat ima ne-aktivnost i pasivnost. Što neizmjerno vodi samo u jednom smjeru. A to je stanje, koje se u modernom društvu naziva – bolest. Nešto kao normalno stanje. Gdje se uzimanje raznih sintetičkih sredstava, proizvoda, uzima kao normalno i racionalno ponašanje. U ovih 5 godina uočen je put da u jednom trenutku je potrebno reagirati – drugačije.

Nije to samo reći da ili ne.

Već je to promjena odnosa prema sebi (svojim djelovanjima) i prema drugima. U tim uvjetima – promjena – moguća su razna rješenja. I uspješna. Reakcije su razne. Ali nisu one koje vode u bolest. A ako izbjegnemo bolest, izbjegli smo i vrijeme (da ne spominjem troškove) bolovanja i gubitka vremena putovanja u krivom smjeru.

Osnova novog puta jest – odluka. Odluka u kojoj se definira stanje kao – moguće je i drugačije. „Ne znam kako ali mogućnost postoji“. I tu je ključ uspjeha. I to počinje senzibiliziranjem svog tijela. I samo iscjeljivanje svih situacija u životu. I naravno samog sebe. I tu jest sam ključ uspjeha. Početak jest u tome da prepoznamo da u bolest ulazimo zato što smo – neosjetljivi. Ne prepoznajemo svoje potrebe. Niti potrebe svog okruženja. Već sve nešto moramo, trebamo. I to sve na vrijeme. Eliminirajući svoje emocionalne potrebe. I što je gore, eliminirajući prirodne i duhovne potrebe koje imamo. Ili koje imaju oni oko nas. Pa je normalno da nam se desi da nam se okolina a prije svega obitelj – razboli. Jer, to je normalna njihova reakcija na ne – moć koju iskazuju u svom reagiranju.
Metodom samoiscjeljenja, kao osnovnom metodom na putu do samostalnog iscjelitelja-energoterapeuta, eliminiramo patnju, nedjelotvornost, sebe i svoje okoline. I ponudimo im odgovore. Koje oni mogu prihvatiti. Ili odbiti. No, odradili smo onaj božanski zadatak, da naša okolina se iskaže po principu – imaš svoj izbor! Izaberi i doživi uspjeh u životu.

I to su spoznale sve iscjeliteljice. Uljepšavajući odnose s okolinom. I sa samima sobom. Postale su tihi i prijatni vodič za sebe svoju obitelj. I tko prihvati, bit će mu ugodno i dobro. A tko ne prihvati, imat će svoj životni put. Po osobnom izboru.

U samom razvoju od odluke da se nešto promjeni, preko samo iscjeljenja i samostalnog iscjelitelja, promjene su prirodne. Svaki član je osjetio da hrana djeluje na njega (nju). Da ju je potrebno usuglašavati svojim potrebama i vremenskoj situaciji. Odnosno vremenskom periodu. Kroz hranu se postigao efekt čišćenja tijela tako da se ne unesu elementi koji predstavljaju težinu za organizam. I to se postiže s lakoćom. Jer, sada imamo tehnike samo iscjeljenje. Koje nam daju jasnu komunikaciju sa svojim tijelom. I dovoljno ga je poslušati. I saslušati. Ostalo ide nekim čudnim prirodnim i duhovnim putem.

Duhovni razvoj je drugi i najveći uspjeh ove grupe samostalnih iscjelitelja-energoterapeuta. Uspjele su u svoj život dovesti novu energiju. Onu koju najčešće zovemo – duhovnom. Međutim, u ovom slučaju potrebno je naglasiti da duhovna energija jest u realnosti – novo rješenje. Nemoguće je sa starim mišljenjem i idejama stvoriti novu kreativnost. Moguće je kontinuirano ostati u blatu starih misli. Duhovnom energijom obnavljaju se stanice tijela. I sada one obnovljenje, šalju novu informaciju mozgu (odnosno cijelom misaonom procesu). Tako da se kao efekt javlja pre-raspored neurona oko glave. I samim time možemo u istim situacijama djelovati – drugačije. Vrijeme pokaže koliko je to bilo dobro i uspješno. No, zaključak je ipak jedan. A to je – više nismo tamo gdje smo prije bili. Neovisno da li se radi o bolesti, bolu, situaciji ili odnosu.

Izuzetno je važno naglasiti da svi iscjelitelji-energoterapeuti nisu odlazili u izolacije, u neke dugo-vremenske meditacije. One su sve vrijeme edukacije bile prisutne u društvu kao aktivni članovi. Odrađivali su svoj posao, redovno na svom radnom mjestu. Ali i u svojoj obitelji. I društvenoj zajednici. Dakle, stanje sklada i mira, u životu, može se postići procesom osobnog usavršavanja u redovnom životu. Jednostavno živiš i lagano mijenjaš odnose. I mijenjaš svoj odnos prema aktivnostima koje čine sastavni dio tvog realnog života. Usavršavajući svaki segment svog života. A isto prepoznaješ, što se sve češće javlja, stanje što sa sobom u sve više životnih situacija, nosiš – osmijeh!

Kada sam započeo rad ranije sa suradnicima, a sada samostalnim osobama iscjeliteljima, uglavnom su zahtijevale da rade – na sebi.!. I naravno, ponajviše vremena mi je trebalo za obrazloženje i dokazivanje da nije potrebno raditi na sebi. Već je potrebno dozvoliti da –sebe- radi na osobi. Odnosno na njegovom karakteru djelovanja, odnosu s drugima i akcijama koje će se poduzimati u narednom periodu. Time smo krenuli na najvažniji dio puta, koji je donio rezultat. Krenuli smo na put prema – Izvoru. Kada smo „ušli“ na taj put, od materije prema Izvoru, bilo je samo pitanje koliko vremena nam je potrebno da prepoznamo „raskrižja“ na kojima je potrebno donijeti odluku u kom smjeru dalje.

Tako da danas mi preostaje da samo poželim sve dobro svojim kolegicama. U radosti očekujući rezultate koje će imati njihovi klijenti. Koji će prvi uvidjeti kvalitetu djelovanja Da-MIR metode kroz djelovanje tehnika i vještina koje će primijeniti samostalni iscjelitelji – energoterapeuti na njima. Jer, kroz svoje djelovanje one mogu da iscjeljuju bolove u tijelu, psihološko stanje. Stabiliziraju emotivno stanje i otvore put u duhovni tok energije kroz njihovo tijelo.

Znam da one to mogu!

Meni je posebno zadovoljstvo što je prva promocija bila međunarodna. Jer smo imali i samostalnu iscjeliteljicu iz druge države. Skromno, ali ugodno za doživjeti. Nadam se da će se ovaj trend nastaviti.

Puno dobroga svima na životnom putu.

DaMir , osnivač Da-MIR metode

Leave a Reply