Energoterapeut

Tragajući korak po korak za apsolutnom spoznajom dostigao sam stanje radosti i sreće. Radost je stanje a sreća je djelo. Nema sreće bez djela jer je čovjek stvoren da daje.

Bez radosti i apsolutne sreće čovjek ne može živjeti….

Damir Šturman
Damir Šturman

Damir Šturman, rođen je 23.3.1960.

Živi i radi prvenstveno u Rovinju iako zbog potrebe posla i suradnje organizira tretmane i susrete u raznim gradovima kao što su Pula, Rijeka, Šibenik, Zadar, Split, Zagreb, Varaždin i Vukovor. Također, u više je navrata i u raznim vremenskim terminima djelovao i u Sarajevu (BiH), Rogaškoj Slatini (Slovenija), Trevisu (Italija) i Forstu (Švicarska).

Svoju srednjoškolsku i visokoškolsku naobrazbu ostvaruje u Puli i Rijeci te 1981. stiče zvanje inženjera strojarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci, a 1984. na Filozofskom fakultetu u Puli zvanje magistra edukacije. Profesionalno usavršavanje nastavlja s više edukacija i seminara.

Radno iskustvo ostvaruje u turizmu, industriji, školstvu i menadžerstvu u vlastitoj tvrtci.

Energoterapeutsko djelovanje u njegovom životu započinje s duhovnim iskustvima još u srednjoškolskoj dobi. Tada ima prva izvantjelesna iskustva, “Déjà vu”meditacije praćene vizijama, osjećajima i doživljajima.

Znanja koja u to vrijeme dobiva na vjeronauku, mada prenesena od vrhunskih učitelja, nisu dostatna da zadovolje potrebe za duhovnim znanjem i odgovorima na pitanja koja se javljaju u njemu.

Transcedentalne meditacije prve su učene i vođene meditacije koje prakticira. To su prvi pokušaji “smirivanja” uma.

U periodu od 1988. do 1994. razvija znanja s područja psihologije osnivanjem intenzivne poslovne suradnje s vrhunskom psihologicom .

Daljnji je razvojni put okarakteriziran tehnikama na koje nailazi u svojoj okolini, a koje odabire vođen unutarnjim glasom koji mu pomaže da pronađe metodu kojom će na najbrži i najučinkovitiji način dovesti klijenta do iscjeljenja.

Prva tehnika rada sa klijentima je Reiki (1999.) kada započinje sa polaganjem ruku.

Kasnije slijedi duži period učenja tehnika disanja (Art of living). Uz tehnike disanja na raznim radionicama usavršava osobnost i čvrstinu namjere.

Od 2005. započinje suradnju sa švicarskim proizvođačima uređaja kojima se postiže uklanjanje boli i fizičko ozdravljenje (Power quick zap i Power tube) te postaje generalni zastupnik za distribuciju istih u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Rad sa švicarskim partnerima donosi mu i nove tehnike iscjeljenja (Soul speaking) koje se pokazuju izuzetno jednostavne u primjeni i brze u iscjeljivanju. 

U tom se periodu javlja potreba za specijaliziranim znanjem kojim bi djelovao na usklađenju svih tijela i na samom duhovnom razvoju.

U periodu od 2004. do 2009. educira se i u praksi razvija specifična znanja i vještine iz neuro lingvističkog programiranja te stječe zvanje majstora NLP-a.

QuickZap u Akademiji ZdravljaU praksi sve se više pokazuje potreba za primjenom znanja i tehnika kojima Damir raspolaže s obzirom na rastuću potrebu ljudi za iscjeljenjem i samoozdravljenjem.

Damir dolazi do velike spoznaje kada uviđa da se jednostavnim vještinama i tehnikama uz više metoda rada može doći do “povijesnog” nastanka nesklada u tijelu. Svojim sposobnostima i moćima  može djelovati na te situacije i iscijeliti ih čak i bez direktnog kontakta sa klijentom.

Tada postavlja novi cilj: ostvariti aktiviranje samoiscjeljenja i samoozdravljenja u što kraćem vremenu i da to bude što bezbolnije za klijenta. Dakle, cilj je usporiti starenje i ubrzati proces podizanja svijesti.

Svjestan da jedino kontinuirani rad ima svoj smisao i dugoročno kvalitetna rješenja, odlučuje da slijedi nauk i znanje Pranic Healing tehnika (prema učenjima osnivača Grand Mastera Choa Kok Sui-a). Pranic Healing postaje smisao njegovog daljnjeg djelovanja jer osigurava postizanje svih prethodno postavljenjih ciljeva u iscjeliteljskom radu.

Nova znanja usvaja na seminarima a pohađa i međunarodnu školu Pranic Healinga.

U cilju osobnog duhovnog rasta i napretka Damir pripada obitelji Arhatic yogi-a koja daje znanje, tehnike i meditacije za samorazvoj i podizanje duhovne percepcije.

Svjesnost da je važno napredovati u sebi, za sebe i prema sebi  te biti usklađen sa drugima razvijajući svoju okolinu, postaje smisao njegova djelovanja.

Sve veći broj pozitivnih rezultata i iscjeljenja kod klijenata potvrđuju da Damir ima posebne sposobnosti (Božji dar, energetska osjetljivost, vidovitost) ali da istovremeno intenzivno radi na usvajanju već dokazanih tehnika, metoda i vještina kako bi postigao višu sposobnost i veću djelotvornost, a sve to na radost i sreću svojih klijenata i svoje okoline.

Damir Šturman, dr. Energetske medicine

Od početka 2013. ponosni je vlasnik titule Dr. Energetske medicine pri HUPED-u.

Djelotvornost tehnike dokazuje ulazak klijenata u stanje Zdravlja.

Iz zdravlja u stanje Mira.

Mir nam omogućava da budemo u Skladu.

Iz sklada dolazimo do Svijesnosti.

Svijesnost je osnovni put ka Mudrosti kao jedne od važnih karakteristika čovjeka.

Kao jedne od važnih karakteristika osobe. Čovjeka.

Saznajte koje bi tehnike mogle dati najbolje rezultate u vašem slučaju.

Pošaljite mi upit i odgovorit ću vam u najkraćem mogućem roku.

Leave a Reply