Iscjeljivanje

iscjeljenje

Iscjeljivanje podrazumijeva djelovanje na energetski tok u tijelu pojedinog klijenta. Učinak iscjeljivanja je uočljiv na fizičkom tijelu, u vidu smanjenja i prestanka bolova, osjećaja lakoće u tijelu te povećanja svijesti.

Uspješno iscjeljenje znači ozdravljenje u pravom smislu te riječi.

Cilj takvih aktivnosti je dovođenje klijenta do samoiscjeljenja i samoozdravljenja.

U svrhu aktiviranja procesa iscjeljenja terapija prema Da-MIR metodi izvodi se na slijedeća 3 načina ovisno o broju sudionika:

 

Individualna terapija

Najznačajnija prednost individualne terapije jest direktna komunikacija (verbalna i neverbalna) s terapeutom o osobnim, intimnim te često i samom klijentu skrivenim životnim situacijama. Fizička bol koja je prisutna kod klijenta ne mora biti uzrokovana fizičkom ozljedom. Većina bolesti je psihosomatskog karaktera. Pojedini događaji ili stav naspram tih događaja u većini slučajeva uzrokuju fizičke boli, a potom i bolesti u tijelu klijenta. Tako su primjerice glavobolje povezane sa stanjem želuca, bol u bubrezima s razumijevanjem životnih situacija, bolovi u srcu s nemogućnošću regeneracije osoba u pojedinim životnim situacijama te  su u najvećoj mjeri povezani s odlukama koje klijent nije mogao ili nije htio donijeti  u trenutku kada je to bilo neophodno. Klijent je tijekom tretmana najiskreniji i to prema samome sebi. Glas koji čuje kada “sam sebe sluša” je okidač za promjenu koja nastupa trenutno tijekom terapije. Prilikom individualnog razgovora terapeut metodom bez dodira djeluje na klijenta kako bi se dobilo dovoljno informacija u što kraće vrijeme. Količina “skrivenih” informacija koja se izgovara usklađuje se s omjerom kojeg tijelo klijenta može prihvatiti tijekom jedne terapije.

Također, tijekom individualnog tretmana dogovara se izbor tehnika i objašnjava njihovo djelovanje kod otklanjanja informacija/prepreka otkrivenih tijekom individualne terapije te se iste prilagođavaju klijentu u njemu odgovarajuće vrijeme.

Pošaljite upit i odmah rezervirajte svoj termin.

Grupna terapija  –  od 5 do 15 sudionika

Grupna se terapija provodi između terapeuta i 5 do 15 klijenata. Tretman je podijeljen u dva dijela. Prvi dio rada odnosi se na međusobnu komunikaciju svih prisutnih dok se u drugom dijelu vodi zajednička meditacija.

Meditaciju koristimo kako bi u što kraćem vremenu iscijelili svoja energetska tijela i uskladili ih s fizičkim tijelom. Naša je eterična tijela, dakle, potrebno “očistiti”. Najjednostavniji način čišćenja je skladno disanje. Disanjem omogućavamo sklad prirodnog i duhovnog iscjeljivanja u našim tijelima. Tokom meditacije primijetit ćemo da se brzina disanja mijenja što odgovara načinu iscjeljivanja. Prednost je u tome što nitko ne može utjecati na naše osobno iscjeljenje jer je način na koji dišemo svojstven samo nama. Stoga je svako iscjeljenje putem disanja specifično i prilagođeno na najbolji mogući način svakoj pojedinoj osobi.

Prednost rada u grupi je  u tome što tijekom komunikacije i rješavanja problematične situacije jednog člana dolazi do aktiviranja okidača za promjenu i kod drugih članova grupe na način da isti “prepoznaju” situaciju pojedinca u situacijama koje su imali u životu.

U grupnom radu tijekom uklanjanja prepreka oslobađa se negativna energija iz tijela  te  to stvara reakciju u obliku minimalne boli. Intenzitet boli je manji nego kod individualnog rada te je ista kratkotrajnija.

Ovakvim načinom rada osoba tijekom tretmana može biti “pasivna” tj. može biti samo “slušač” što znači da je okrenuta prema sebi i doživljava promjene intenzivno unutar sebe. Kod stidljivih i introvertiranih osoba ovo je vrlo dobar način za aktiviranje procesa samoozdravljenja i samoiscjeljenja.

U drugom dijelu grupnog rada na red dolazi vođena meditacija. Cilj ovog načina rada je da se meditativnim putem usklade energetska tijela s fizičkim. Posebnim znanjima osigurava se i djelovanje na energetska tijela i dozvoljava se svemiru da energetski djeluje na cijeli sklop fizičkog-energetskog-duhovnog tijela osobe.

Meditativne grupe –  više od 15 sudionika

Meditativne grupe idealne su za laganu, dugoročnu i kvalitetnu promjenu u životu.

Kod većih grupa obradi se jedna manja tema ili događaj iz života koji služi za energetsko otvaranje i dobivanje novih rješenja za situacije u koje često ulazimo u životu.

Tijek meditacije ovisi o grupi (svaka grupa ima svoju energiju) i o temi izlaganja.  Energija meditacije je univerzalna i prikladna za sve sudionike dok su djelovanje i učinak iste specifični za svakog pojedinca: toplina, oslobađanje napetosti, pojava (laganog, ponekad i ugodnog) grča, trnci, lakoća ili težina udova, a ponekad i otvaranje vidovitosti i doživljaj izvantjelesnih iskustava.

Meditiranje može biti usmjereno na otklanjanje fizičkih bolova, količine misli ili emocionalnih zastoja.

Prema dosadašnjem iskustvu polaznika naših meditacija dostatno je jednom mjesečno prisustvovati meditaciji čime se osigurava snaga i energija za kvalitetan i efikasan rad tijekom narednog perioda.

Pogledajte termine i lokacije naših grupnih meditacija ili jednostavno pošaljite upit i dogovorite vašu privatnu grupu na lokaciji po vašem izboru.

Iscjeljenje Da – MIR metodom – aktiviranje procesa samoiscjeljenja i samoozdravljenja pokretanjem energija u tijelu.

Da – MIR metoda iscjeljivanja uključuje niz tehnika, metoda, vještina i znanja kojima se uklanjaju prepreke i dovodi se kvalitetna energija u tijelo klijenta. Metoda jednako djeluje kako na fizičkom tako i na energetskim tijelima.

Već prilikom prvog susreta između terapeuta i klijenta definira se cilj koji klijent želi postići, a shodno tome terapeut određuje aktivnosti i postupke kojima će se do istoga doći.

Dosadašnjim višegodišnjim radom i iskustvom utvrdili smo kako su rezultati postignuti već nakon nekoliko terapija daleko veći od ciljeva postavljenih na prvom susretu.

Ipak, najbolje rezultate postižu oni klijenti koji su osim prisustvovanja na terapiji spremni i sami učiniti adekvatne promjene u načinu života.

Tehnike Da-MIR metode koje se koriste tijekom terapije :

 

Intervju
Tijekom verbalne komunikacije koriste se znanja iz psihologije te modeli neurolingvističkog programiranja (NLP) koji služe za definiranje uzroka boli/bolesti. Korištenjem ovih modela, vrijeme potrebno za “dobivanje skrivenih informacija” od klijenta svodi se na minimum te je shodno tome i trajanje procesa iscjeljenja kraće.

Biotenzor

tenzor Akademija ZdravljaDijagnostika stanja fizičkog tijela provodi se biotenzorom. Na taj se način, uz minimalan napor terapeuta dobivaju izuzetno precizni rezultati o stanju svakog organa u tijelu. Odgovori koji se dobivaju korištenjem ove radijestezijske tehnike omogućavaju definiranje stanja energetske razine tijela i svakog pojedinog organa. Također osim u dijagnostičke svrhe, biotenzorom se provodi i tehnika povratka Spina (magnetski status, odnosno stanje) krvi u ispravan tok kretanja.

 

Biotenzorom se u odnosu na visak postiže brže, preciznije i senzitivnije mjerenje stanja tijela.


Soul speaking

soul speaking i dušaOvom se tehnikom utvrđuje smisao bića pojedine osobe, dobiva se uvid o stanju Duše u tijelu, dijagnosticira se stanje eteričnih tijela (emocionalnog, mentalnog i duhovnog) te se utvrđuju prepreke koje su u njima nastale.

Također, pronalaze se prepreke koje mogu nastati na sjecištu eteričnih tijela i fizičkog tijela.  Aktiviranjem same tehnike počinje i iscjeljivanje organa, životnih situacija ili odnosa.

 

Poravnanje energija polaganjem ruku

polaganje ruku i poravnanje energije

 Polaganjem ruku na klijenta potiče se energetski tok u samom fizičkom tijelu i otvaranje eteričnih tijela. Usklađeni tok energije u tijelu aktivira vibracije koje daju vidljive rezultate i pokazuju realne promjene na fizičkom i eteričnim tijelima. Znanost je već dokazala kako poremećaji najprije počinju na energetskom tijelu, a tek se potom preslikavaju na fizičko tijelo. Stoga je rad s energijama preventiva i rješavanje poremećaja u njihovom samom izvoru

Korištenje uređaja Power tube i Power quick zap

power quick zap i energoterapijaPower tube i Power quick zap uređaji se koriste tijekom terapija za smanjenje i eliminiranje fizičke boli do koje dolazi kada se energija u stanicama blokira odnosno kad nema slobodnog strujanja energije kroz tijelo.  Zahvaljujući jednostavnoj upotrebi ove uređaje svatko može koristiti te za njihovo korištenje nije potrebno posjedovati nikakvo stručno znanje.

Ostale tehnike koje se koriste temelje se na verbalnoj i energetskoj komunikaciji:

  • Otvaranje, čišćenje, energiziranje i stabiliziranje čakri Pranic Healing metodom
  • Popuštanje i opuštanje misli i živčanog sistema
  • Tehnike rada na usklađivanju  svijesti/podsvijesti
  • Otvaranje emocionalnog srca
  • Raščišćavanje ili uređenje odnosa sa nekom osobom ili prekidanje odnosa sa pojedinom osobom/situacijom
  • Putovanje vremenskom linijom
  • Postavljanje pozitivnog  sidra (sidrenje) na uspjeh ili pozitivni rezultat
  • Opuštanje uz hipnozu
  • Postavljanje pozitivne afirmacije hipnozom
  • Oslobađanje od fobija

Korištenjem navedenih metoda i tehnika smanjuju se ili uklanjaju prepreke koje se nalaze u podsvijesti klijenta ili u načinu na koji isti doživljava svijet oko sebe. Ponekad je važno zahtijevati da klijent promijeni svoj odnos prema navikama, običajima, načinima reagiranja na situacije te općenito na stil života i namjere s kojima živi. Tijekom terapije se ujedno mijenja i odnos prema odgojnim metodama i porodičnim odnosima.

Učinak promjene manifestira se, između ostalog, u smanjenju pritiska u krvi i krvnim žilama. Stezanje u predjelu prsa i želuca, ukoliko je prisutno, smanjuje se ili u potpunosti nestaje. U eteričnim tijelima postoji niz energetskih prepreka koje utječu na količinu i kvalitetu duhovne/božanske/kozmičke energije koja ulazi u tijelo.

Radom na auri i čakrama, čišćenjem eteričnog tijela i tokova energije postiže se kontinuitet ulaska ispravne i kvalitetne energije u tijelo, a to nam omogućuje da vodimo radostan i kvalitetan život.

Pošaljite upit za privatni termin i saznajte  što bi bilo najbolje rješenje vaših specifičnih problema

Leave a Reply