Svjedočanstva

Želim se od srca zahvaliti gospodinu Šturmanu na terapiji.

Naime, preporuka Urologa je bila operacija kamenca od 8mm koji se zaglavio u ureteru. Nakon jedne terapije kod gospodina Šturmana, kamenac je nestao.

U prilogu šaljem dva ultrazvuka napravljena u razmaku od sedam dana gdje se u prvom vidi kamenac a u drugom ga nema.

C (55)Pula, 28.04.2020.

Damira sam upoznala 2012. god. Od tada mi se život poboljšao na duhovnom i fizičkom nivou.

Na preporuku Damira zatvorila sam obrt koji sam imala i otvorila firmu s datumom koji mi je Damir savjetovao. Dan nakon otvaranja firme imala sam značajan porast prihoda i bolju energiju u firmi.

Dragi Damir, veliko ti hvala na svemu i velika zahvalnost.

Hvalat ti, hvala ti, hvala ti.

T.S. (37)30.6.2018.

Damira sam upoznao 2009. godine., po preporuci poslovnog partnera.

Početkom prošle godine sam se našao u velikoj životnoj i poslovnoj krizi. Damir mi je u periodu od 6 mjeseci napravio nekoliko energetskih tretmana, energetski je podržavao i moju tvrtku te mi je pružao i telefonsku podršku odnosno savjetovanje. Krajem prošle godine je negativan trend poslovanja zaustavljen. U listopadu prošle godine je napravio poslovnu odnosno financijsku projekciju poslovanja moje tvrtke za 2017., po mjesecima. Predviđanje za prva četiri mjeseca su pokazivala rast poslovnih prihoda u prosjeku od 16%. u odnosu na isti period prošle godine. Analizom početkom svibnja sam ustanovio da je ukupno odstupanje u odnosu na Damirovu procjenu +3,5 %.  Procjenu smatram nevjerojatno točnom a navedeno odstupanje zanemarivim.

Iskreno sam zadovoljan sa Damirovom podrškom, suradnjom te oporavkom poslovanja. Hvala Ti.

K. (49)poduzetnik, 18.05.2017.

Damir je nadareni iscjelitelj. Intuitivno zna što treba izliječiti u vašem umu, tijelu i duhu.
 
Posjetila sam ga u rujnu 2016. i doživila dramatično oslobađanje starih ideja koje su me prije zatvorile. Naime, rad s njim omogućio mi je da postanem iscjeliteljica. Napravio je ono što je nevidljivo, vidljivo. Pomogao mi je otkriti istinsku svrhu u ovom životu (budite jedno s Bogom i budite svjetlost za druge).
 
Damir mi je također pomogao da se oporavim od ozljede leđa. I pomogao mi je da se riješim situacije na poslu, što je rezultiralo porastom plaće od 50% i novih odgovornosti i prestiža.
 
Ja sam vječno zahvalna za njega, kao iscjelitelja i kao prijatelja.

Katy (32)New York, 16.05.2017.

Prošle godine u 2mj. dijagnosticirani su mi dva tumora na mozgu, operacijom kemoterapijom i zračenjem sam otklonio tumore, ali meni to nije bilo dovoljno pa sam se obratio gospodinu Damiru Šturman, napravio mi je tretman koji mi je dao veliku snagu i još veću volju za životom, riješio me je velikih strahova i sumnji da će moje zdravlje ikada biti dobro, uz njegovo savjetovanje i terapiju ja sam ponovno rođen… Velika mu hvala svakomu bi preporučio gospodina Damira Šturman jer njegove smirene riječi i upute samo treba dobro slušati i svatko može i hoće ozdraviti u vrlo kratkom roku – govorim iz vlastita iskustva…. još jednom hvala mu….

Daniel K.Poreč, 22.01.2014.

Kod Damira me pri prvom susretu najviše dojmila njegova iskrenost, koja se nastavila tijekom tri godine koliko traje naše poznanstvo i suradnja.
Na svako moje bilo usmeno ili pismeno pitanje uvijek je odgovorio, iz čega proizlazi njegova iskrena želja za pomoći ili savijetom.
Uvijek bi se nakon tretmana osjećala puna elana, pozitivne energije.
Damir je ljudsko biće sa darom koji nesebično djeli sa drugima i prijatelj na kojeg uvijek možete računati.

Anna B. (40)Rovinj, 17.12.2012.

Damira sam upoznala na preporuku prijateljice 2010.g Imala sam već iskustva sa energoterapijom koju sam prakticirala u dijelu gdje mi zvanična medicina nije mogla pomoći. Nakon prve terapije i svake naredne shvatila sam da je ovo nešto sasvim drugačije, nešto što vas diže mentalno, a ne samo fizički, nešto što vam daje životnu radost u trenucima kada ste umorni od svakodnevnih obveza. U vrijeme bolesti i problema Damir je uvijek uz mene i moju obitelj spreman za pomoć. Kategorija vremena za njega ne postoji, uvijek je tu negdje pokraj nas. Zato je pravo bogatstvo poznavati ga. Danas su moji nalazi u granicama normale, zato ću samo reći hvala ti Damir.

Nada M.(58)Osijek, 02.12.2012.

Poštovani Damire,
Želio bih ti zahvaliti na naša četiri susreta u Zagrebu.
Ništa u životu nije slučajno pa tako sam i ja pronašao tebe koji si me „doveo“ u ovih naših par susreta do jedne nove dimenzije razvitka mog duševnog bića.
Danas sam ja drugi čovjek i mentalno i fizički. Momentalno se nalazim na prekretnici svog života, poslovno i duhovno i nadam se da ću uz svoju i tvoju pomoć i sugestije razvijati svoju duhovnu stranu jer me to jako zanima.
Do sljedečeg susreta,
Srdačan pozdrav.

Hrvoje (37)Zagreb, 28.11.2012.