Da-MIR metoda

Da-MIR metoda je namijenjena za usklađenje toka energije kroz fizičko tijelo.

Usklađenje se postiže odnosom energoterapeuta i klijenta i to metodama: intervju (razgovorom), fizičkim dodirom (polaganjem ruku) na tijelo klijenta te energetskim tretmanom prolaskom ruke kroz energetska tijela klijenta. Također se primjenjuju meditacije koje dovode do opuštanja klijenta, smanjenje napetosti i bol(esti)a u tijelu.

Energoterapeut tijekom svakog tretmana (bioenergijom ili energoterapeutskim), ne oduzima niti dodaje energiju klijentu, već je usklađuje s tokom energije unutar energetskog i fizičkog tijela. Uskladba toka energije, u i oko tijela klijenta, vrši se osnovnom djelovanja principa toka, prirodnih i duhovnih energija, koji su sastavni dio čovjeka i njegovog okruženja.

Rezultat aktivnosti energoterapeuta je, najčešće, u aktiviranju procesa samoozdravljenja: bolovi se smanjuju ili nestaju, bioenergija je u ispravnom funkcioniranju, tijelo je usklađeno sa svojom namjenom i može obavljati redovne aktivnosti i obveze. Ujedno dolazi do psihološke stabilnosti kao i emocionalnog ispunjenja.

Pogled na svijet mijenja se na prihvatljivu stabilnu i racionalnu razinu.

U nama i oko nas.

Klijent prepoznaje stanje MIR-a u sebi i oko sebe.

Ovo je novina u stanju klijenta, koje su primjetne. I koja kroz period prilagodbe postaje njegovo redovito stanje iz kojeg reagira na životne situacije koje se pojave u njegovom životu.
Stanje MIR-a, koje je realno stanje uskladbe duhovne i prirodne energije u čovjeku, donosi nove pozitivne situacije u životu klijenta. I iz tog stanja MIR-a, klijent može svjesno reagirati drugačije, nego po dosadašnjim navikama i običajima. Često klijenti promjene stanje i odgovornost u i prema svojoj okolini (npr garderobu, dio namještaja, društvo, interes i slično).
Društveni status i klima oko klijenta mijenja se na prirodni način prema njegovim socijalnim potrebama (često se mijenja i način privređivanja, a ponekad se promjeni i sam posao). Odnosno, potrebe za kulturnim i duhovnim događajima počinju biti učestalije. Klijent prepozna svoju realnu vrijednost i svom socijalnom okruženju.

Jednostavnim rječnikom, klijent primjenom Da-MIR metode započinje sa svjesnim izborom svog života.

Kroz neko vrijeme primjenom Da-MIR metode,
iz bol(esti)a se prijeđe u zdravlje.
Iz zdravlja u Mir.
Iz Mira u sklad (sa sobom i drugima).
Iz sklada u mudrost.

Leave a Reply