Proslava u Akademiji Zdravlja 07.01.2020.

U Akademiji Zdravlja imamo jedan lijepi običaj već više godina. Da se povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupimo na neformalnom druženju. U ugodnom ambijentu. Ove godine smo to učinili kod dobrih ugostitelja hotela Funtana u Buzetu.

Cilj okupljanja je da provedemo neko vrijeme uvažavajući jedni druge i vrijeme koje smo si poklonili. Kao zaključak dobrog rada tijekom godine.

Tako smo se i ove godine okupili na dan 7.1.2020.

No, ovaj susret je bio poseban. Imali smo dvije obljetnice.

Jedna se odnosila na 15. godišnjicu profesionalnog rada Damira Šturmana, osnivača i voditelja Da-MIR metode u Akademiji Zdravlja. Dakle, ova obljetnica ima svoju težinu i svoj značaj jer opstati i razvijati se, izazov je za svakog u životu, pa i za Damira. U tih 15 godina postavljen je novi pristup modelu iscjeljivanja u individualnim terapijama. Pristup koji je dao niz prednosti u odnosu na ostale tehnike. Naime, individualnom terapijom je potrebno u što kraće vrijeme kod klijenta izazvati promjenu u tijelu. Ta promjena se treba manifestirati tako da se iscijeli bol u tijelu kao i uzrok nastanka boli te da se tijelo dovede u ispravno stanje kako bi i dalje funkcioniralo bez povratka u bol. To znači da će klijent primijetiti situacije koje bi ga mogle vratiti u bol, pa će te situacije svjesno zaobići ili ih riješiti drukčijim pristupom. U Da-MIR metodi su postignuti ti ciljevi.

Osim rada na individualnim terapijama u Da-MIR metodi je razvijan i model meditacija koje imaju prepoznatljiv stil kojim se postiže vrlo visoko energetsko stanje u tijelu klijenta. Posebna prednost meditacija je da su vođene. Damir to vrlo uspješno radi u grupnim susretima. Izuzetna prednost ovom pristupu meditacijama koje se izvode u grupi je ciljano dovođenje energije u tijelo. Meditacija je jedan od bržih modela rada kojim se tijelo usuglašava s prirodnim stanjem tijela.

Osim toga slavila se i 5. obljetnica prvog seminara prijenosa znanja o aktiviranju samoiscjeljivanja. Dakle, već 5 godina se znanje o iscjeljivanju prenosi na suradnike koji su odlučili aktivirati samo-iscjeljenje i samo-ozdravljenje. Model edukacije po Da-MIR metodi razrađen je tako da se kod suradnika osigura ispravna inicijacija, energetski tok od fizičkog tijela do višeg energetskog tijela te se praktički prenesu tehnike koje će suradnici primijeniti na samoiscjeljivanju u prvoj fazi, a kasnije i na drugim klijentima. Edukacija se odvija u više faza. Prva faza se sastoji od 3 osnovna seminara za aktiviranje samoiscjeljenja. Druga faza vodi do statusa suradnika, a treća do razine samostalnog suradnika. Cijela edukacija traje okvirno 3 do 5 godina. No, ono što je važno jest da polaznici uspješno održavaju svoje stanje zdravlja kao i zdravlje članova vlastite obitelji. Po ovom modelu rada već je nekoliko samostalnih suradnika započelo s djelovanjem na tržištu.

Zaključak je da Da-MIR metoda ima perspektivu iz više razloga. Jedan, osnovni, što osnivač Damir Šturman razvija nove modalitete rada s tvrtkama i poslovnim ljudima. Također, klijenti imaju izvrsne rezultate u samorazvoju. Dodatno, zato što se Da-Mir metoda prilagođava novim situacijama koje se događaju u okolini.

Zahvala svima koji su prisustvovali proslavi.

Drago mi je da si tu!

Leave a Reply